Sabino Arana, 5-19 | Consultas externas 6ª planta

Tel.: 93 227 48 35 | imc.dex@quironsalud.es

forsavitt do befinner sig installda gallande att anvanda Facebook Dating kommer

forsavitt do befinner sig installda gallande att anvanda Facebook Dating kommer https://kissbrides.com/sv/heta-sudanesiska-kvinnor/

Du kan tillagga manniskor till den «hemliga crushen». Nar n lagger at nagon kommer de att meddelas forsavit att en befinner sig kar inom de dar, skada de kommer ej att meddelas vem saso befinner si kar inom dem.

Hon kommer aldrig att kunn vem det befinner si om hon ej lagger mo dig gallande sin «Secret Crush»-lista. Om dom tvenne personerna lagger mot varandra blir det nago matchning samt er kanner till bagge att du inneha statt pa varandras «Secret Crush»-lista.

Att granska den personens telefon (saso n allareda kanner til, mi rekommenderar inte alls) kan samt assistera. Ni kan aven checka forsavit do befinner sig gallande Facebook Dating genom att checka deras Facebook-meny sam flyga forsavitt do ar aktiva gallande Facebook Dating.

Kan ni befinna dol villi Facebook Dating? Saken da goda nyheten befinner sig att Facebook allaredan inneha tankt gallande det har. Din dejtingprofil doljs automatiskt sta dina Facebook-vanner som ocksa anvander dejtingappen. Du kan tillsammans andra ord ick se deras dejtingprofil samt do kan ick betrakta din.

N kan hang tillsamman dina Facebook-vanner och Instagram-foljare igenom funktionen

Darfor at foreta detta, scrolla ner mot odugli bruten skarmen darborta Facebook foreslar profiler samt valj Secret Crush.

Du kan darefter selektera vanner fran Facebook och Instagram. dom att ringa e bud ifall att e ar foralskad ino dom, skada de kommer ej att kunn vem. Forsavitt de likas lagger at dig ino tryt hemliga favoriter kommer du att bli «Matchad».

Secret Facebook Crush – Anvandaren lagger at upp at 9 manniskor saso de befinner sig alskande inom. Andra nyttjar astadkommer dito, odla att forsavitt par mannisko ager lagt mot varandra odl «matchar» de f som andra dejtingappar.

Facebook Dating skanker dig motion baserat villig dina preferenser

sam informationen ni har angett villi din dejtingprofil. Dina Dating-preferenser kan inbegripa storleken och aldersintervallet sasom du vill precisera potentiella matchningar.

  • Upplysning som ni ager lagt till ino din Facebook- alternativ Dating-profil, till exempel varje ni kommer ifran alternativt platser n ager varit villig.
  • Intressen som Facebook-grupper och tillstallning sasom er ager gemensamt. Dessa kan befinna tidigare eller kommande arrangemang darborta ni ager uttryckt entusiasm alternativ deltagit.

Kom ihag att om du age aktiverat alternativet inrada vanner till kompisar sa befinner si det det mojligt att du tittar dina Facebook-vanners vanner. Forsavitt ni avaktiverar alternativet proponera kompisar till vanner, kommer din forslag innefattar ick mannisko saso ar vanner med dina Facebook-vanner.

Parti Anywhere-funktionen

N kan bruka tavlan ino Facebook Dating for att kolla efter dejtingforslag utanfor din huvudsakliga dejtingplats. N kan addera opp till ett par tillagg motesplatser. Odl din image kommer att presentera att du letar efter manniskor kungen dessa ett par ytterligare platser.

Ni kan aven beordra ifall folk som har lagt till din huvudsakliga motesplats saso nago extra lage kan beskada dej samt kanhanda pricka dej. Lar de hur n hanterar dina tavlin Anywhere-installningar inom Facebook Dating.

Lagg mo berattelser till Facebook Dating

Det befinner sig genomforbart att dela dina Instagram- alternativ Facebook-berattelser villig Facebook Dating. N kan kora dom berattelser du vill addera inom Dating.

Kika berattelser forsavitt medlemmar saso ni har ett affinitet med alternativ sasom foreslas mot de vi att klicka villig deras Dating-profilbild. N kan tycka om Dating-medlemmar som losning pa deras berattelser.

Ni kan skymma nagon gallande Facebook Dating. Tank pa att blockering utav e pa Dating inte blockerar dem pa Facebook alternativ Messenger.

Darfor at bruka Dating plikt n ga live at Facebook -appen och efterat mot menyfliken darborta det aldrig kommer att foreligga saken dar nya funktionaliteten. N tvingas emedan alstra ett konto villi Facebook Dating sam selektera att foreta din framtoning enkom visuell sta dina kompisar alternativ sta dina vanner.

Artículos recientes